Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Over Smartphone Dokter

Smartphone Dokter is een afdeling van de Sitetech Group uit Bree. Sitetech is al gedurende enkele jaren gespecialiseerd in ICT, telecommunicatiediensten, webdesign en E-commerce.
Door de steeds toenemende interesse in hun smartphone-herstellingen is er beslist hiervoor een speciale tak op te zetten.

Hieruit is dan ook Smartphone Dokter ontstaan in 2015.

Originele en hoogwaardige materialen

Smartphone Dokter onderscheid zich door steeds originele en hoogwaardige materialen te gebruiken zodat u steeds een perfect herstelde smartphone terug krijgt. Toch drukken we de prijzen van onze herstellingen tot een minimum omdat wij beter weten dan iemand anders dat een ongelukje vlug gebeurd is en goedkoop niet altijd duur koop moet zijn.
Ook kan je de materialen voor het herstellen van je smartphone bij ons aankopen zodat u het steeds zelf ook eens kan proberen voor de durvers onder ons.

Garantie

Op al ons eigen uitgevoerde herstellingen krijgt u steeds 6 maanden garantie hierdoor weet u dat de herstelling tot in de puntjes uitgevoerd is en als er toch ergens een foutje in kruipt dit steeds opgelost wordt voor u.

Hulp nodig?